jueves, 4 de septiembre de 2014

PRESSUPOSTOS 2014 -- AJUNTAMENT RAFELBUNYOL

En el següent enllaç es troba un resum de 9 fulls que des d'IdRa -  Independents de Rafelbunyol hem preparat  dels pressupostos del 2014 de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

Si entreu en l enllaç, de forma detallada i senzilla,  tant per capítols com per partides, podreu  conéixer totes les partides econòmiques que en  els pressupostos del 2014 s'han aprovat, tant d'ingressos com de gastos, amb l'ajuda de gràfics, per aixi poder visualitzar de forma més practica  el repartiment entre les diferents partides. Al mateix temps  la informació està dividida en columnes, creant de esta forma comparatives i percentatges entre els pressupostos del 2013 i 2014.

Finalment en l'última pàgina podreu comprovar algunes de les diferents propostes que el Grup Municipal IdRa – Independents de Rafelbunyol i altres grups van presentar per a la modificació d'estos  pressupostos,  modificacións presentades per IdRa que com va sent habitual  el PP en la majoria d'elles no van voler considerar.


Si vols abaixar-te e Imprimir-te este resum de pressupostos preparat pel Grup Municipal Independents de Rafelbunyol - IdRa , còpia i pega este enllaç en la teua barra de navegador , de  forma  senzilla podràs accedir a un arxiu Pdf per a poder-t'ho baixar.

       https://drive.google.com/file/d/0B1X1y_8q114XN1dlNUtBSVNWbkk/edit?usp=sharing







Si vols abaixar-te e Imprimir-te este resum de pressupostos preparat pel Grup Municipal Independents de Rafelbunyol - IdRa , còpia i pega este enllaç en la teua barra de navegador d'internet, de  forma  senzilla podràs accedir a un arxiu Pdf per a poder-t'ho baixar.

     https://drive.google.com/file/d/0B1X1y_8q114XN1dlNUtBSVNWbkk/edit?usp=sharing

No hay comentarios:

Publicar un comentario